Runde 4: Triptyk»Framskritt»

Vinner av runden ble Roar Bech med triptyk-bildet «Bebyggelse». Vi gratulerer!

Det kom inn få bidrag denne gangen, 7 stykker fra 4 fotografer. 4 bilder ble premiert/antatt. Konkurransen ble juryert av Jonas Hallberg Eggen, nå Trondhjems Kameraklubb.

Vinner

Foto: © Roar Bech
Foto: © Roar Bech, «Bebyggelse«
«En svært god tolkning av temaet, med bilder som også gir rom for mange historier. Fra slitent forlatt kystlandskap, til levende og fargerike bakgater, til moderne kalde og glatte fasader stål, glass og betong – tre bilder med bebyggelse som står i sterk kontrast til hverandre, samtidig som bildene harmoner godt med komposisjon, perspektiv og farger og kontrast. Dette er også fremskritt man kan stille spørsmålstegn bak.»

2. plass

Foto: © Arne Strømme
Foto: © Arne Strømme, «Trinn«
«Flott grafisk uttrykk der bildene står godt sammen. At bildene er satt tett i tett uten rammer eller marg gjør det svært stilrent og delikat. Og det gjør seg bra i svarthvitt. Bruddet i midten funger svært godt med det lysere, fartsfylte, diagonale, diffuse motivet mot det stramme horisontale mørke og mer statiske på hver side. Det kunne fort ha blitt midtstilt og kjedelig, men økningen fra en til to til tre personer bidrar til en fortelling og retning som er med på å bygge opp under temaet»

3. plass

 Foto: © Leif Erling Aasan
Foto: © Leif Erling Aasan «Øving gjør mester«
«En god historie. At de tre bildene i utgangspunktet er helt like understreker den eneste forskjellen mellom de, den tydelig økende treffsikkerheten til skytteren. Enkelt, men veldig effektfullt. At historien kanskje grenser til det overtydelige gjør at man trekker litt på smilebåndet. Det er et pluss. Godt løst»

Antatte bilder

Foto: © Arne Strømme
Foto: © Arne Strømme, «Strå«
«Enkelt og stilrent grafisk utrykk, med et sammenhengende strå. Viser en klar progresjon for den lille mauren på vei mot toppen(!). Litt uvant at strået ligger horisontalt, men det gjør seg visuelt.»

Resultatliste for Årets fotograf 2019