Molde kameraklubb arrangerer flere fotokonkurranser i løpet av året. På disse sidene finner du utfyllende regler for disse.

For å kunne delta i våre konkurranser må man være registrert medlem.

De premierte bildene må regne med å bli publisert i forbindelse med klubbens aktiviteter.


Årets fotograf

6 runder av klubbens digitale månedskonkurranse, med ulike tema pr. runde, ligger til grunn for kåring av «Årets fotograf». Poengene blir lagt sammen i løpet av året og det blir en fin premie ved slutten av året til vinneren.

Les fullstendige konkurranseregler for Årets fotograf her


Årets bilde

Konkurranse hvor vi viser og gir kommentarer til papirbilder. «Årets bilde» offentliggjøres på julebordet i desember hvor det vanker premie og diplom til vinneren.

Les fullstendige konkurranseregler for Årets bilde her


Vinercup

Vinercupen er MKKs mest tradisjonsrike konkurranse og arrangeres nå med digitale bilder (tidligere dias) som projiseres parvis på storskjerm. Bidragene konkurrerer mot hverandre to og to i flere runder til det står igjen to bilder i cup-finalen. Det vanker flaskepremie til cup-vinneren.

Les fullstendige konkurranseregler for MKKs Vinercup her


Rosécup

Deltakerne møtes ute på angitt sted til et én-times fotostunt og det konkurreres om resultatene i cup-stil. Det vanker flaskepremie til cup-vinneren. Rosécup arrangeres vanligvis under vårt siste møte før sommerferie-pausen (juni).

Les fullstendige konkurranseregler for MKKs Rosécup her