Molde kameraklubb arrangerer flere fotokonkurranser i løpet av året. På disse sidene finner du utfyllende regler for de ulike tevlingene.

De premierte bildene må regne med å bli publisert i forbindelse med klubbens aktiviteter.


Årets fotograf

Konkurransen er åpen for alle medlemmer av klubben. 6 runder av klubbens digitale månedskonkurranse ligger til grunn for kåring av «Årets fotograf». Poengene blir lagt sammen i løpet av året og det blir en fin premie ved slutten av året til vinneren.

Les fullstendige konkurranseregler for Årets fotograf her


Årets bilde

Konkurransen er åpen for alle medlemmer av Molde Kameraklubb. «Årets bilde» offentliggjøres på julebordet i desember hvor det vanker premie og diplom til vinneren.

Les fullstendige konkurranseregler for Årets bilde her


Vinercup

Vinercupen er MKKs mest tradisjonsrike konkurranse og arrangeres nå med digitale bilder (tidligere dias) som projiseres parvis på storskjerm. Bidragene konkurrerer mot hverandre to og to i flere runder til det står igjen to bilder i cup-finalen. Det vanker flaskepremie til cup-vinneren.

Les fullstendige konkurranseregler for MKKs Vinercup her


Rosécup

Vår vårkonkurranse, Rosécupen er åpen for alle fremmøtte. Deltakerne møtes ute på angitt sted til et én-times fotostunt og det konkurreres om resultatene i cup-stil. Det vanker flaskepremie til cup-vinneren.

Les fullstendige konkurranseregler for MKKs Rosécup her